Školní družina – červen 2024

Na Den dětí jsme pro děti připravili menší sportovní stanoviště, kde si mohly vyzkoušet různé aktivity a soutěže. Kromě toho nechyběla ani společná jóga, která děti nejen bavila, ale také jim pomohla se uvolnit a protáhnout. Jako velmi příjemné překvapení za námi dorazil kouzelník, který svými triky vykouzlil úsměv na tváři všem přítomným a získal si velký obdiv.

V červnu jsme se věnovali výrobě dárečků ke Dni otců. Děti vyráběly různé dekorace, které mohly použít k ozdobení třídy nebo si je nechat pro radost. Kromě tvoření jsme také chodili na vycházky, během kterých jsme objevovali okolí a užívali si čerstvý vzduch. Naši poslední vycházku jsme zakončili sladkou tečkou v podobě zmrzliny.

Celý měsíc jsme hráli různé hry, jak venku, tak uvnitř. Děti měly možnost se vyřádit a zároveň si užít společně strávený čas.

Na závěr školního roku proběhlo závěrečné hodnocení dětí za jejich aktivitu a práci ve školní družině. Děti si vylosovaly dárky formou tomboly, což bylo velmi vzrušující, a nechyběla ani pořádná diskotéka. Rozloučení se školní družinou proběhlo na výbornou a děti odcházely s úsměvem na tváři.

Přejeme Vám i Vašim dětem krásné a pohodové léto a těšíme se na Vás v novém školním roce.